Hotell Hedåsen

På Hotell Hedåsen finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort.

För att boka ring 026 251200  uppge ”Bangen” för paketpris 

Hotell Princess

Vi på Hotell Princess vill ge våra kunder en hållplats för återhämtning, aktivitet och utveckling.

Hos oss får du både tillgänglighet till snabb uppkoppling (WiFi) samt snabb avkoppling i vår rekreationsavdelning (relax, pool och bastu).

Som gäst har Du tillgång till vårt gym.

Högbo Brukshotell

Högbo är platsen för aktiva livsnjutare, för frihetstörst, rörelse och endorfiner. Här mitt i spenaten, i den syrerika Gästrikeluften, finns balansen mellan hög och vilsam puls. Här samlas nutid och historia, spjutspets och spadtag, framkant och klassiskt i den nya bruksmentaliteten.